Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

AD BLOCKER ALERT.  Your ad blocker is preventing you from earning the cashback. Disable or whitelist Ad blocker to enable tracking.

Pse Shpërnda & Fito?

Fito para të vërteta duke qëndruar në shtëpinë tuaj.

 • Në Shtëpinë tuaj në cdo kohë
  Në Shtëpinë tuaj në cdo kohë
  Më disa hapa të thjeshta fitoni pa lënë rehatinë e shtëpisë tuaj.
 • Bli nga dyqanet më të mira dhe të besuara.
  Bli nga dyqanet më të mira dhe të besuara.
  Ne bashkëpunojmë me partnerë seriozë dhe të besueshëm, që ofrojnë produktet dhe shërbimet më cilësore në treg.
 • Shpërndaj Uljet & Ofertat më të mira.
  Shpërndaj Uljet & Ofertat më të mira.
  Gëzoji miqtë e tu me ofertat & uljet më të mëdha.

Kushtet e përgjithshme

Pse duhet t'ia referoni një shoku?

Ju mund të fitoni një sasi lekësh  bonus për secilin mik që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj të referimit dhe plotëson kërkesat në lidhje me referimin. Nuk ka kufij në numrin e miqve që mund të referoni, kështu që ju mund të fitoni një shumë të pakufizuar parash për referimin e miqve në faqen tonë të internetit.

Si realizohet lidhja midis teje dhe miqve të tu tek formulari i regjistrimit?

Ju mund të fitoni një shumë bonus për secilin mik që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj të referimit dhe plotëson kërkesat në lidhje me referimin. Nuk ka asnjë limit.

Top