Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

AD BLOCKER ALERT.  Your ad blocker is preventing you from earning the cashback. Disable or whitelist Ad blocker to enable tracking.

Aliexpress WW

Aliexpress WW Coupons & Offers - maj 2024

Gjurmimi i brendshëm

30 Ditë

Konfirmuar Nga

22/08/2024
Kërkesa për mungesë Cashback : Po
Interior accessories NEW - Default rate Pajisje te brendshme
cb-icon 3.5% Cashback
Internal storage NEW - Default rate Internal Storage
cb-icon 1.2% Cashback
Garden supplies NEW - Default rate Kopshtaria
cb-icon 3.5% Cashback
Mobile phone accessories NEW - Default rate Aksesore telefoni
cb-icon 3.5% Cashback
All other categories NEW - Default rate Te gjitha kategorite e reja
cb-icon 2.7% Cashback
Women's clothing NEW - Default rate Veshje per femra
cb-icon 3.5% Cashback
Home audio& video equipment NEW - Default rate Audio dhe Video
cb-icon 1.2% Cashback
External storage NEW - Default rate HDD
cb-icon 1.2% Cashback
Men's clothing NEW - Default rate Rroba per burra
cb-icon 3.5% Cashback
Children's clothing NEW - Default rate RRoba femijesh
cb-icon 3.5% Cashback
Computer peripherals NEW - Default rate Kompjutera
cb-icon 1.2% Cashback
Tablets NEW - Default rate Tableta
cb-icon 1.2% Cashback
Laptop netbooks NEW - Default rate Laptopa
cb-icon 1.2% Cashback
Mobile phone NEW - Default rate Telefona
cb-icon 1.2% Cashback
Electronics from special stores NEW - Default rate Elektronike nga dyqane Speciale
cb-icon 0.4% Cashback
Desktop NEW - Default rate
cb-icon 1.2% Cashback
Hot products - Maximum Produkte promo Max
cb-icon 34.5% Cashback
Hot products - Minimum Produkte promo Min
cb-icon 1.5% Cashback

Si funksionon

Të fitosh cashback bëhet me disa hapa të thjeshtë 1-2-3-4…

 • Shfleto
  Shfleto

  Hyrë/Bashkohu Cashback Albania dhe shfleto qindra kupona dhe ulje në qindra dyqane.

 • Shfletoni
  Shfletoni

  Hyrë/Bashkohu Cashback Albania dhe shfleto qindra kupona dhe ulje në qindra dyqane.

 • Fito
  Fito

  Pas një blerje, transaksioni shikohet brenda 6 orësh dhe kthimi i parave kreditohet në llogarinë tuaj.

 • Terhiq lekët
  Terhiq lekët

  Në arritjen e një sasie lekësh minimal prej 1000 lekë ose më shumë si Cashback i ‘Konfirmuar’ ju mund të tërhiqni parate e fituara.

Best discounts from Aliexpress WW

 • Shuma minimale për tu tërhequr është 1000 Lekë.
 • Ne ju siguruojmë mundësinë e tërheqjes pa ndonjë komision dhe tarifa.
 • Pas një blerje, transaksioni gjurmohet brenda 72 orësh dhe kthimi i parave kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Në arritjen e shumës prej 1000 Lekësh ose më shumë si "Cashback i konfirmuar" ju mund të tërhiqni lekët tuaja.

DosPër të siguruar paratë https://dazzel.cashbackalbania.al/core/translate#public_store_terms_dos_title_sqYour Cashback me sukses:

 • Sigurohuni që të plotësoni transaksionin tuaj brenda llogarisë tuaj në Cashback Albania.
 • Sigurohuni që shporta është Bosh para se të klikoni në faqen tonë të internetit.
 • Shtoni artikuj në shportën tuaj vetëm pas klikimit. Klikoni përsëri nëse ka një gabim.
 • Nëse për ndonjë arsye pagesa juaj e bërë në faqen e dyqanit ka dështuar, klikoni përsëri në faqen tonë të internetit.
 • Kthehuni në faqen tonë të internetit dhe klikoni tek dyqani sa herë që po bëni një transaksion të ri.

donts Cashback nuk është i kualifikuar për:

 • Mos refuzoni Cookies
 • Nuk përfitoni Cashback nëse blini me çmim shumice.
 • Mos hapni faqe të tjera që ofrojnë Kupona ose shitje të tjera.
 • Nuk përfitoni Cashback nëse ktheni produktin ose anuloni blerjen.
 • Cashback nuk përfitohet nëse blini me Kupona Dhuratë.
 • Përdoruesit që përpiqen të manipulojnë fitimin e Cashback dhe kryejnë mashtrime do të bllokohen . Cashback i tyre aktual nuk do paguhet.
 • Porositë e kryera nga aplikacionet online të dyqaneve nuk përfitojnë Cashback.
Regjistrohu dhe fito lekë 50 Lekë bonus
Ruaj dhe Fito me një klik të thjeshtë.
Top