Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

AD BLOCKER ALERT.  Your ad blocker is preventing you from earning the cashback. Disable or whitelist Ad blocker to enable tracking.

Perla Esthetic Center Pogradec

Përfito Cashback tek Perla Esthetic Center

Gjurmimi i brendshëm

30 Ditë

Konfirmuar Nga

14/09/2024
Kërkesa për mungesë Cashback : Po
Perla Esthetic Center Qendra Estetike Perla ofron 2.5 % Cashback
cb-icon 2.5% Cashback

Si funksionon

Të fitosh cashback bëhet me disa hapa të thjeshtë 1-2-3-4…

 • Shfleto
  Shfleto

  Hyrë/Bashkohu Cashback Albania dhe shfleto qindra kupona dhe ulje në qindra dyqane.

 • Shfletoni
  Shfletoni

  Hyrë/Bashkohu Cashback Albania dhe shfleto qindra kupona dhe ulje në qindra dyqane.

 • Fito
  Fito

  Pas një blerje, transaksioni shikohet brenda 6 orësh dhe kthimi i parave kreditohet në llogarinë tuaj.

 • Terhiq lekët
  Terhiq lekët

  Në arritjen e një sasie lekësh minimal prej 1000 lekë ose më shumë si Cashback i ‘Konfirmuar’ ju mund të tërhiqni parate e fituara.

Regjistroni Kodin tuaj të Referimit tek Perla Esthetic Center për të përfituar Cashback

 • Shuma minimale për tu tërhequr është 1000 Lekë.
 • Ne ju siguruojmë mundësinë e tërheqjes pa ndonjë komision dhe tarifa.
 • Pas një blerje, transaksioni gjurmohet brenda 72 orësh dhe kthimi i parave kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Në arritjen e shumës prej 1000 Lekësh ose më shumë si "Cashback i konfirmuar" ju mund të tërhiqni lekët tuaja.

DosPër të siguruar paratë https://dazzel.cashbackalbania.al/core/translate#public_store_terms_dos_title_sqYour Cashback me sukses:

 • Sigurohuni që të plotësoni transaksionin tuaj brenda llogarisë tuaj në Cashback Albania.
 • Sigurohuni që shporta është Bosh para se të klikoni në faqen tonë të internetit.
 • Shtoni artikuj në shportën tuaj vetëm pas klikimit. Klikoni përsëri nëse ka një gabim.
 • Nëse për ndonjë arsye pagesa juaj e bërë në faqen e dyqanit ka dështuar, klikoni përsëri në faqen tonë të internetit.
 • Kthehuni në faqen tonë të internetit dhe klikoni tek dyqani sa herë që po bëni një transaksion të ri.

donts Cashback nuk është i kualifikuar për:

 • Mos refuzoni Cookies
 • Nuk përfitoni Cashback nëse blini me çmim shumice.
 • Mos hapni faqe të tjera që ofrojnë Kupona ose shitje të tjera.
 • Nuk përfitoni Cashback nëse ktheni produktin ose anuloni blerjen.
 • Cashback nuk përfitohet nëse blini me Kupona Dhuratë.
 • Përdoruesit që përpiqen të manipulojnë fitimin e Cashback dhe kryejnë mashtrime do të bllokohen . Cashback i tyre aktual nuk do paguhet.
 • Porositë e kryera nga aplikacionet online të dyqaneve nuk përfitojnë Cashback.
Regjistrohu dhe fito lekë 50 Lekë bonus
Ruaj dhe Fito me një klik të thjeshtë.
Top