Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

AD BLOCKER ALERT.  Your ad blocker is preventing you from earning the cashback. Disable or whitelist Ad blocker to enable tracking.

Bashkohu me grupin tonë në Telegram me keto hapa të thjeshtë.

 • Hapi 1
  Hapi 1
  Regjistro numrin e mësipërm si Cashback Albania në listën e kontakteve tuaja.
 • Hapi 2
  Hapi 2
  Bashkohu në kanalin Cashback Albania.
 • Hapi 3
  Hapi 3
  Hyrë në butonin bashkohu dhe ju do të merrni mesazhe informuese nga kanali i Cashback Albania.

Cfarë thonë klientët tanë.

Përfitimet e regjistrimit në kanalin Cashback Albania.

Bli nga Cashback Albania nga telefoni juaj. Ju mund të kurseni deri në 10% të blerjeve tuaja kur përdorni Cashback Albania.

Bashkohu në Telegram
https://procash.enactweb.com/img/share-and-earn.png
Termat e Përgjithshme

Pse duhet t'ia referosh një shoku?
Ju mund të fitoni një shumë parash për secilin mik që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj të referimit dhe plotëson kërkesat që ju shfaqen. Nuk ka limit në numrin e miqve që mund të referoni, kështu që ju mund të fitoni një shumë të pakufizuar parash për futjen e miqve në faqen tonë të internetit.

Si mund ti bashkohesh formularit të regjistrimit?
Ju mund të fitoni një shumë parash për secilin mik që regjistrohet duke përdorur kodin tuaj të referimit dhe plotëson kërkesat që ju shfaqen. Nuk ka limit per këtë.
Top